Another a"At the Apple store" thread

Discussion in 'OT Technology' started by manchild, Mar 22, 2006.

  1. manchild

    manchild OT Supporter

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    11,549
    Likes Received:
    38
    Location:
    Chicago
    Posting on a 1.66GHz intel mac mini with a 30 (might be 27) inch display. Pretty sick. Love it, really want one.

    Yeah
     
  2. Blair

    Blair Active Member

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    8,532
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oregon
  3. saebryan

    saebryan New Member

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    0
    hey pick me up a sock for my nano :greddy:
     
  4. colosodian

    colosodian Next Gen

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    1,110
    Likes Received:
    0
    Location:
    SF Bay
    Biggest display it could be would be 23".
     
  5. IcyHot4Life

    IcyHot4Life Str8 Ballin'

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Messages:
    18,151
    Likes Received:
    0
    Location:
    Inquire Within
    GMA950 doesn't support dual link DVI? :dunno:
     
  6. CodyPGA

    CodyPGA Just Point Me To The First Tee And Tell Me What Th

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    3,433
    Likes Received:
    0
    Location:
    Laguna Beach, CA
    Cool box, but way overpriced now
     
  7. CarRamRod

    CarRamRod The schnozzberries taste like schnozzberries.

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    Nope.

    "DVI video output to support digital resolutions up to 1920 by 1200 pixels; supports 20-inch Apple Cinema Display and 23-inch Apple Cinema HD Display"
     
  8. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,254
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney

    It can still run a 30, it will just look like crap. love your av btw :big grin:
     
  9. CarRamRod

    CarRamRod The schnozzberries taste like schnozzberries.

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    Yea, you can "run" it, but not at it's native resolution.

    :bigthumb:
     

Share This Page