How do you block someone in Trillian?

Discussion in 'OT Technology' started by Bolicious, Apr 19, 2005.

  1. Bolicious

    Bolicious Handleobraese

    Joined:
    Aug 5, 2000
    Messages:
    43,794
    Likes Received:
    0
    Location:
    Castle Rock, CO
    How do you block someone in Adium?

    Tia
     
    Last edited: Apr 19, 2005
  2. fifty50

    fifty50 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hoboken, NJ
    if its like adium and doesn't have the option within its software to do so, open iChat and block them that way. if its on another service besides aim, i'd assume to open the native software for it and block 'em on there and it should carry over to trillian.
     
  3. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,900
    Likes Received:
    163
    yeah you'll have to block them in iChat first then it will automatically do it in trillian
     
  4. Bolicious

    Bolicious Handleobraese

    Joined:
    Aug 5, 2000
    Messages:
    43,794
    Likes Received:
    0
    Location:
    Castle Rock, CO
    I am a moron. I meant Adium.


    It's been a long day :hs:
     

Share This Page