Why wont Adium let me add people block people?

Discussion in 'OT Technology' started by Lit Wick87, Mar 24, 2009.

  1. Lit Wick87

    Lit Wick87 What you said still haunts like a melody OT Supporter

    Joined:
    Aug 6, 2005
    Messages:
    67,721
    Likes Received:
    444
    Location:
    Stuck between desire and compromise
    It says "cant add xxx to block list for an unknown reason." Its all fully updated, any help:o
     
  2. Ricky

    Ricky █▄ █▄█ █▄ ▀█▄

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    38,766
    Likes Received:
    6
    Audium has so many bugs. One of the worst companies who refuse to fix the bugs.

    Although there isnt really any alternatives
     
  3. Boosh Dag

    Boosh Dag Guest

    i found if i add to any other group than recent buddies it will let me.
     
  4. Lit Wick87

    Lit Wick87 What you said still haunts like a melody OT Supporter

    Joined:
    Aug 6, 2005
    Messages:
    67,721
    Likes Received:
    444
    Location:
    Stuck between desire and compromise
    I just signed on to iChat and did it, think it worked.
     
  5. Euclid

    Euclid New Member

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    8,139
    Likes Received:
    0
    Location:
    Nashville, TN
    Some services have a limit on how many contacts you can add to a given group. I think I ran into that with yahoo messenger last year and had to delete some old ones. :dunno:
     
  6. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    why did I read this as "adium wont let me block black people"
     
  7. Boosh Dag

    Boosh Dag Guest


    because your a racist?
     
  8. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
  9. kmad86

    kmad86 Swine Epidemic Survival Crew '09 OT Supporter

    Joined:
    Feb 12, 2003
    Messages:
    15,410
    Likes Received:
    8
    Location:
    Ft. Smith, AR
    I have so many problems with adium... Just hold out for Trillian Astra or go torrent the beta.
     

Share This Page